PDA

View Full Version : Waypoint slash command


Archived Post
11-11-2009, 02:11 PM
I would like a slash command of the form

/SetWaypoint 50,150

Archived Post
11-12-2009, 04:03 AM
I would also like to be able to set named waypoints of my own, and without limiting to only one waypoint. I'd really to remember where everything is, like area names (E.G rime woods) without having to re-explore the map when I can't remember.

Archived Post
11-12-2009, 04:35 AM
I don't understand what the waypoint would do. Mind explaining?

Archived Post
11-12-2009, 04:39 AM
It would just sit on my map, so I can remember where certain things are. And maybe, in the case of direct travel powers (all the flights) you could do a "travel to waypoint" command.